avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calitatea de coasigurat cas
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calitatea de coasigurat cas

M-am dus la casa de pensii bz pt o adeverinta de coasigurat a mamei mele care nu este inregistrata cu venit de peste 20 ani. Mi s-a spus ca este inregistrata cu venit din dividende si ca are de plata si suma de 585 ron. M-am interesat si are de luat 9 ron(habar nu avea, nu a luat niciodata).cCulmea este ca pt acesti 9 ron nu are dreptul de a fi coasigurata si mai trebuie sa plateasca si 585 ron, fiindu-i rapit dreptul la medicamentatia necesara sanatatii. Unde trebuie sa denunt aceasta problema(foarte grava, dupa mine)? Pana acum adeverinta solicitata mi s-a eliberat de fiecare data.

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate, coasigurat constantindana constantindana Parintii mei nu au nici un venit . Acum mama are nevoie de o interventie chirurgicala . Care este asigurarea minima pe care trebuie sa o platesc pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Subiect: impozit de 500ron la un venit din dividende de 1 ron danielle2013 danielle2013 Tatal meu (pensionar)a fost la Casa de asigurari de sanatate pentru a i se elibera o adeverinta de coasigurat pentru mama mea care este casnica; aflat cu ... (vezi toată discuția)
Plata penalizarilor la intretinere, cine plateste? Titiana74 Titiana74 Buna ziua, In 2008 am cumparat apartamentul de la parintii mei si pana la acel moment mi s-a eliberat doua adeverinte in care se stipula ca nu exista nici o ... (vezi toată discuția)