M-am dus la casa de pensii bz pt o adeverinta de coasigurat a mamei mele care nu este inregistrata cu venit de peste 20 ani. Mi s-a spus ca este inregistrata cu venit din dividende si ca are de plata si suma de 585 ron. M-am interesat si are de luat 9 ron(habar nu avea, nu a luat niciodata).cCulmea este ca pt acesti 9 ron nu are dreptul de a fi coasigurata si mai trebuie sa plateasca si 585 ron, fiindu-i rapit dreptul la medicamentatia necesara sanatatii. Unde trebuie sa denunt aceasta problema(foarte grava, dupa mine)? Pana acum adeverinta solicitata mi s-a eliberat de fiecare data.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.