avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibila inselaciune la comanda online
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibila inselaciune la comanda online

Buna ziua ,

Acum aproximativ 2 saptamani am comandat un produs de pe un site al unei companii din Chicago - SUA . Odata cu confirmarea comenzii mi-au comunicat ca in cazul transferurilor international plata trebuie facuta inainte .
Am efectuat plata prin transfer bancar, deci stiu sigur ca banii au ajuns in contul unei firme din Chicago ( altfel s-ar fi returnat suma ) . Desi am facu plata la urgenta si banii le-au intrat in cont a doua zi , dupa multe conversatii pe mail , abia la o saptamana dupa ce s-a efectuat plata mi s-a confirmat primirea banilor si mi s-a spus ca urmeaza sa primesc un numar de urmarire a coletului .
Din acel moment nu am mai primit niciun mesaj de la firma respective , nu imi mai raspunde nimeni la mailuri , nici macar la telefon.
As dori sa imi recuperez banii , insa nu stiu care ar fi cea mai buna varianta .
Tinand cont de faptul ca transferal s-a facut catre o persoana juridica , banuiesc ca sunt oarecum acoperit .

Va rog sa ma ajutati cu niste sugestii .

Multumesc

Alte discuții în legătură

Retur mediashop Gicu b Gicu b Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pot rezolva deoarece cand am facut returul la un produs de la mediashop am pus in colet si contractul ... (vezi toată discuția)
Retur comanda in strainatate. drikka drikka Buna ziua! Caut un raspuns pentru aceasta intrebare si sper sa ma ajutati. Am facut 2 comenzi online la o firma de haine foarte cunoscuta din strainatate ... (vezi toată discuția)
Comandă neplătită dar livrată de amazon. sasugorj sasugorj Bună ziua. Am comandat un produs pe Amazon. Nu am putut plăti cu cardul, î-mi spunea că nu e valid. Am încercat să plătesc cu transfer bancar. Nu am ... (vezi toată discuția)