avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur comanda in strainatate.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur comanda in strainatate.

Buna ziua!
Caut un raspuns pentru aceasta intrebare si sper sa ma ajutati.
Am facut 2 comenzi online la o firma de haine foarte cunoscuta din strainatate (Germania), plata fiind facuta cu cardul (172,3 euro). Le-am scris celor de la customer service ca nu o sa mai pot primi comanda si ce ar trebui sa fac pentru un retur. Am primit raspuns pe mail ca daca nu mai doresc coletul, sa il refuz, acesta se va intoarce la expeditor iar banii imi vor fi transferati pe cont. Acest lucru s-a intimplat saptamana trecuta. Le-am scris e-mailuri dar nu am mai primit nici un raspuns cu urmatorii pasi care ar trebui facuti. De atunci, pe tracking number statusul ramane acelasi ( refuz colet). Am citit mai multe recenzii, si mi-am dat seama ca multe persoane se afla in situatia mea de si care asteapta de 2 luni. Spuneti-mi va rog, juridic, ce se poate face impotriva acestei fime, in caz ca nu imi voi mai vedea banii si nu voi mai primi raspuns de la ei. ?!?
Va mltumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2016
drikka, utilizator

Alte discuții în legătură

Speta colet retur cu produs diferit ClaudiuCom87 ClaudiuCom87 Se prezinta urmatoarea situatie: - pe 19.11.2018 am expediat un colet unui client - coletul a fost ridicat pe 21.11.2018, asa cum scrie si in tracking awb - ... (vezi toată discuția)
Retur produs comandat online si platit Andrei384 Andrei384 Buna seara! Va rog sa imi spuneti cum ar fi cel mai bine de procedat in situatia urmatoare: Am comandat online un telefon pe site-ul quickmobile.ro, fara a ... (vezi toată discuția)
Colet furat ellakosta ellakosta Am comandat un produs din afara tarii, platit cand s-a facut comanda. Am primit un tracking number. Dupa o luna si jumatate, timp in care produsul s-a plimbat ... (vezi toată discuția)