avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Publicaþie online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Publicaþie online

Care este cadrul legal pentru înfiinţarea unei publicaţii online (de ştiri) şi ce paşi trebuie făcuţi pentru autorizarea ei ? Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:28, 1 Decembrie 2013
Nu stiam ca a infiinta un blog sau un website informativ are nevoie de aprobare de la prefectura. In orice caz, va trebui sa respectati drepturile de autor ale altora, sa nu calomniati, sa nu incitati la ura, sa nu faceti propaganda rasista, sa nu afisati ostentativ simboluri fasciste sau naziste, etc. Iar publicatii sunt ziarele si revistele, nu un website pe internet. Asta inseamna ca nu veti putea pretinde ca sunteti jurnalist doar pentru ca aveti un website de stiri, deci nu veti beneficia de drepturile legale conferite jurnalistilor, de ex. dreptul de a va proteja sursele de informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor, am si eu o geaca second hand oarecum de armata, ... VladWalker VladWalker Buna ziua tuturor, Am si eu o geaca de iarna second hand oarecum de armata, unde am comandat recent niste epoleti din cel deal Doilea Razboi Mondial, unde ... (vezi toată discuția)
Informatii publicate pe internet djkt2 djkt2 Buna seara, Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea situatie. Sa spunem ca eu primesc o poza si o locatie a unui vehicul aflat pe spatiul public. Acestea ... (vezi toată discuția)
Conditii preluare articol Zooby Zooby In ce conditii se poate prelua un articol de presa pentru a fi publicat doar in mediul online pe un blog de stiri ? (vezi toată discuția)