avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am adjudecat un apartament executat
Discuție deschisă în Executare silită

Am adjudecat un apartament executat

Buna ziua,am mare nevoie de parerea dumneavoastra...am castigat la licitatie un apartament ,am depus banii in contul executorului,acum urmeaza sa astept perioada aceea de 30 de zile si am reusit sa iau legatura cu debitorul(am crezut ca vom ajunge la o intelegere)care ne-a amenintat ca va face contestatie
la imobilul adjudecat este facut cabinet stomatologic,inrebarea mea pentru dumneavoastra este :ce se intampla daca depune contestatie debitorul?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Rapard , utilizator 01:31, 3 Decembrie 2013
Daca depune contestatie,conditionat de motivatie ,poate ca instanta fie sa admita contestatia si sa dispuna suspendarea executari silite,fie sa respinga contestatia si sa ramana valabila licitatia si adjudecarea
Atunci sa inteleg ca am sanse ca sa pierd apartamentul,ar trebui sa angajez un avocat?
Necunoscand dosarul cauzei,este hazardat de emis raspuns,dar...daca instanta dispune,exista si posibilitatea expusa de dv
Anterior licitatiei,ati studiat dosarul de la executorul judecatoresc ,acesta a comunicat ca exista pretentii ridicate de parti ?
Da am studiat dosarul, am discutat si cu locatarii din bloc care au specificat ca nu prea au vazut pe nimeni la acel cabinet,deoarece lucrau seara sau dimineata,(mai au un alt cabinet in care lucreaza)de aceea am dorit sa licitez la acees apartament nu mi sa parut ca vor aparea probleme pe parcurs.
Daca depun contestatie pe mine cine ma va anunta ?Multumesc pentru sfaturi ma ajutati sa-mi pun in ordine gandurile
Daca se admite contestatia pierdeti apartamentul.
Ar fi bine sa mergeti macar sa consultati un avocat si sa mearga la executor ca sa studieze dosarul de executare pentru a aprecia ce s-ar intampla in caz de contestatie.
In acest fel v-ati lamuri si ati sti ce ce ati avea de facut mai departe in functie de tot ceea ce se poate intampla sub aspect juridic.

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare admisa dupa adjudecare ContSters241638 ContSters241638 Sunt interesat de un apartament scos la licitatie in data de 18.04.2013, am sunat executorul si mi-a explicat pasii ce trebuiesc urmati si de asemenea ca nu ... (vezi toată discuția)
Plata creantei dupa vanzarea la licitatie a imobilului Bobonex Bobonex Vreau sa intreb si eu daca este posibil ca dupa vanzarea la licitatie a unui imobil(in cadrul executarii silite imobiliare), insa pana la emiterea actului de ... (vezi toată discuția)
Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)