avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara retroactiv

Buna
Am trimis pensie alimentara prin Western Union timp de 3ani iar acum doamna sustine ca nu i-am platit si m-a dat in judecata,iar eu nu am pastrat actele.Pot sa le recuperez de undeva?
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 20:33, 30 Noiembrie 2013
Din pacate, nu exista o evidenta a trimiterilor prin Western Union, asa cum se intampla in cazul conturilor bancare.
Asta pentru ca bani pot fi trimisi si ridicati din orice locatie care are acest serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara viorel2011 viorel2011 copii mei si fosta sotie s au mutat in irlanda,eu le am trimis pensia alimentara (LUNA TRECUTA) acolo prin serviciu western union insa fosta ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net deepspirit deepspirit Buna seara!In urma cu cateva zile mi-am dorit sa cumpar o masina.Am cautat pe site-ul autovit.ro si gasisem una .Am incercat sa sunt la numarul de contact care ... (vezi toată discuția)