avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dubla executare
Discuție deschisă în Executare silită

Dubla executare

Buna ziua!
Am o intrebare : este posibila executarea silita a unui tert, in aceeasi cauza,in aceeasi perioada de timp prin doua BEJ diferite?
Daca DA , de ce?
Daca NU , de ce?


Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters275324 , utilizator 09:21, 6 Aprilie 2016
In acelasi timp sigur nu, pentru ca in momentul inceperii executarii , executorul inregistreaza la cadastru o somatie.
Cine o inregistreaza primul ala face executarea.
Super! Iata poveste mea: In 2010 am depus dosarul la BEJ"1" si pentru ca refuza sa ma informeze privind demersul dosarului, din neincredere, 2 saptamani mai tarziu am depus dosarul si la BEJ"2". Dupa 3 luni BEJ "2" a recuperat banii si mi i-a trimis iar BEJ "1" a executat si el tertul la o sapataman diferenta fara a -mi vira banii care sunt si azi in conturile sale.
DE CE a fost posibila dubla executare? In dosarul cu BEJ"1" tertul poprit doreste in instanta banii inapoi,pe drept.
Instanta a anulat actele de executare la BEJ "1".
CINE trebuie sa dea banii inapoi, eu care nu am banii sau BEJ"1"?

.."La multi ani!" tuturor ROMANILOR

Multumesc pentru colaborare.
Eu ma refeream la executarea unui imobil
La sume de bani ar trebui ca debitorul sa ceara banii inapoi, suma fiind o plata dedatorata.
Desi sunt sute de dosare cu caz asemanator nu se gaseste un raspuns. Am deschis acest subiect si in ianuarie 2013 si juristii de pe acest site, carora le multumesc pentru alte lamuriri, nu au avut raspuns timp de trei luni.
Nu exista solutie juridica?
Domnule,
De ce a fost posibila dubla executare? Din vina domneavoastra. Evident ca nu puteti primi banii din a doua executare. Acolo dvs si nu debitorul datorati onorariul. Daca v-as fi fost debitor, va faceam contestatie, si plateati si onorariu de avocat si onorariul executorului.

Alte discuții în legătură

Repunere in drepturi ca pagubit fni? ContSters275324 ContSters275324 Am facut o dubla executare a AVAS prin 2 executor diferiti. Pentru ca primul a refuzat anularea cererii,executarile au continuat. Am primit banii prin al ... (vezi toată discuția)
Pot sa trec la executarea silita a avas,in cazul fni jokayan jokayan Fac parte din procesul civil si am depus cerere la AVAS pentru despagubire ,In care ni se cere sa trecem ca: -nu doresc sa fiu reprezentat de ANI-FNI sau de ... (vezi toată discuția)
Executare silita monatedys monatedys permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)