avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Repunere in drepturi ca pagubit FNI?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Repunere in drepturi ca pagubit FNI?

Am facut o dubla executare a AVAS prin 2 executor diferiti. Pentru ca primul a refuzat anularea cererii,executarile au continuat. Am primit banii prin al doilea BEJ, dar primul BEJ a blocat banii in conturile sale timp de 4 ani apoi a platit alt dosar FNI din aceeasi sentinta 13732/2004.
AAAS a castigat in mod normal procesul de contestatie in dosarul cu BEJ1 si a trebuit sa platesc inapoi , practic suma primita prin al doilea BEJ, banii mei.

CUM POT redeveni pagubit cu drepturi de a fi despagubit de AAAS?

Exista un articol de lege care permite unui BEJ sa faca ce vrea cu banii unui creditor sau debitor daca a fost pronuntata Intoarcerea si anulate actele. Eu cred ca a fost un abuz si din cauza asta a trebuit sa pierd din nou banii care nu-s putini.

Alte discuții în legătură

Dubla executare ContSters275324 ContSters275324 Buna ziua! Am o intrebare : este posibila executarea silita a unui tert, in aceeasi cauza,in aceeasi perioada de timp prin doua BEJ diferite? Daca DA , de ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila in cazul fni letaro letaro Buna ziua! Am o rugaminte urgenta! Ma poate cineva lamuri daca se despagubesc sau nu toti investitorii FNI sau numai cei care sunt trecuti pe lista aceaia din ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobi2016 ciobi2016 Buna ziua, Am facut parte dintre investitorii FNI care au intentat proces si au castigat. Deoarece AAAS fostul AVAS nu a executat de buna-voie ... (vezi toată discuția)