avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dubla executare
Discuție deschisă în Executare silită

Dubla executare

Buna ziua!
Am o intrebare : este posibila executarea silita a unui tert, in aceeasi cauza,in aceeasi perioada de timp prin doua BEJ diferite?
Daca DA , de ce?
Daca NU , de ce?


Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters275324 , utilizator 09:21, 6 Aprilie 2016
stimate Jocandi Causa:

Banii nu sunt si nu au fost niciodata la mine, sunt la executor.
Daca eram smecher faceam executare la 100 de BEJ si luam de 100 ori si apoi dai cu procese urmatorii multi ani.
Eu nu am vrut decat banii mei si o singura data. De ce un imobil nu se poate vinde decat o singura data ?R: pentru ca se inregistreaza in "Infonot" de catre notari , sistem care lipseste pentru executari.
Mi-am asumat plata onorariului catre BEJ 1 si inapoierea sumei intregi catre debitor dar acesta (BEJ) a refuzat.

Domnule, aveti posibilitatea sa cereti incetarea executarii, la cel de al doilea BEJ. El se supune ordinelor dvs. ii platiti onorariul si incetati executarea.
Daca au fost anulate actele unuia dintre birouri, executorul respectiv, daca detine sumele recuperare, trebuie sa restituie banii debitorului, dar dvs. aveti obligatia sa ii achitati cheltuielile de executare, pt ca s-a ajuns in situatia asta datorita faptului ca dvs ati cerut de doua ori executarea pe acelasi titlu (inca nu imi e clar cum...nu v-a fost cerut de ambele birouri titlul in original? In ce consta titlul?)
Din cate stiu dupa noul cod scrie ca titlul se preda in original sau copie legalizata
Am auzit ca practica la multi executori e sa se ceara titlkul in original
Este vorba de sentinta FNI 13732/2004 (??) prin care AVAS a fost obligata la despagubiri catre pagubitii FNI.
Am propus executorului ca eu sa platesc inapoi AVAS echivalent cheltuieli de executare si inflatie si dumnealui sa dea inapoi suma in litigiu dar a refuzat. Dupa 5 ani a facut compensarea sumei mele cu alte datorii ale AVAS catre dosarele sale (FNI).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in drepturi ca pagubit fni? ContSters275324 ContSters275324 Am facut o dubla executare a AVAS prin 2 executor diferiti. Pentru ca primul a refuzat anularea cererii,executarile au continuat. Am primit banii prin al ... (vezi toată discuția)
Pot sa trec la executarea silita a avas,in cazul fni jokayan jokayan Fac parte din procesul civil si am depus cerere la AVAS pentru despagubire ,In care ni se cere sa trecem ca: -nu doresc sa fiu reprezentat de ANI-FNI sau de ... (vezi toată discuția)
Executare silita monatedys monatedys permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)