avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pentru neplata rovinieta
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pentru neplata rovinieta

Va rog sa-mi spuneti ce pot face .Am primit de la executor o hotarire a Judecatoriei prin care s-a dispus admiterea cererii si imputernicirea executorulu sa treaca la executare silita,(data in sedinta Camerei de Consiliu).Instanta a dispus aceasta ca raspuns la o adresa a executorului depusa la Judecatorie in august 2013.,pentru neplata unui p.v. a unei roviniete
DAR EU am facusem deja cerere de proces pentru procesul verbal de neplata a rovinietei din aprilie 2013.,cerere inregistrata la Judecatoria unde locuiesc .Anuntasem CNADNR ca este deschis proces
Deci daca era deja un proces pe rol ce pot face acum cu executarea silita pe care am primit- .o ? Va multmesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:30, 19 Decembrie 2013
buna ziua,
in acest caz executarea silita este nula. anuntati executorul de faptul ca executarea este suspendata de drept.
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe bunurile parintilor mw.didi mw.didi Buna Seara, Recent, tatal meu a primit o vizita din partea unui Judecator de executare silita, aducandu-i la cunostinta faptul ca in luna Decembrie, a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta tebaatusasula tebaatusasula Buna ziua, Am primit astazi o instiintare privind urmarirea silita impotriva mea. Pe scurt o amenda de rovinieta din 2012 primita in astazi 16.04.2015. Pe ... (vezi toată discuția)