avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Un contract de concesiune poate fi executat silit?
Discuție deschisă în Executare silită

Un contract de concesiune poate fi executat silit?

Buna ziua,

Am facut un contract de concesiune pe 30 de ani copilului meu pentru imobilul in care stam. Banca ma executa silit pentru o suma 15000 ron pe care momentan nu am cum s-o inapoiez. Vreau sa stiu daca ma poate executa silit pe acel imobil. Cum trebuie sa procedez sa nu il pierd ?

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 1 Decembrie 2013
unsufletzel, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:25, 1 Decembrie 2013
Sigur e un contract de concesiune ?
"Obiectul juridic al contractului de concesiune constã în transmiterea de drepturi şi obligaţii de exploatare a unui bun proprietate publică, a unei lucrări publice sau a unui serviciu public."
In orice caz, daca sunteti inca proprietar al acelui imobil poate fi executat silit.
Intelegeti-va cu creditorul pt a plati in rate.
[ nu citati mesajele carora le raspundeti- apasati butonul raspune, multumesc]

Dar daca ii fac copilului un contract de vanzare cumparare si in acest caz el devine proprietar, mai este posibila executarea?
gi-jane2, moderator
Da, insa dupa ce se va cere revocarea actului de vanzare. Decat sa dati banii pe contract si apoi sa platiti cheltuieli de judecata, cu banii aia va platiti datoria.
Multumesc frumos !!

Dar daca executarea silita este numai mobiliara, imobilul poate fi executat?
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Proprietar și executare Madyn Madyn Bună ziua. Am o rugăminte va rog. Am cumpărat o mașină am făcut act de vânzare cumpărare cu proprietarul,am înregistrat la primărie dar talonul și ... (vezi toată discuția)
Ipoteca de rang 1 cu garantie imobiliara Lucian2012 Lucian2012 daca nu se va vinde imobilul la pretul stabilit de expert se va scadea pretul?cat dureaza toate procedurile pana a fi scos la licitatie.va multumesc (vezi toată discuția)
Executare silita fara instiintare stefana88 stefana88 in anul 2007 cineva a facut o rata la altex. si-a achitat toate ratele, poate cu mici intarzieri, dar in final si le a achitat. astazi, a primit o scrisoare la ... (vezi toată discuția)