avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ipoteca de rang 1 cu garantie imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

ipoteca de rang 1 cu garantie imobiliara

daca nu se va vinde imobilul la pretul stabilit de expert se va scadea pretul?cat dureaza toate procedurile pana a fi scos la licitatie.va multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
Lucian2012, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian2012 , utilizator 16:50, 5 Martie 2012
da se incepe executarea silita ce inseamana vanzarea imobilului la licitatie.
:offtopic: @ Lucian, dupa ce va raspunde cineva, nu aveti voie sa va editati mesajul schimband intrebarea, doamna avocat v-a raspuns la alta intrebare.
Pe viitor, apasati butonul raspunde si adresati alta intrebare dedesubt.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
gi-jane2, moderator
ok
vroiam sa intreb daca e vre un executor judecatoresc din bacau,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi asupra unei proprietati adriana vasile adriana vasile Daca am dobandit o proprietate (o parte casa), inainte de casatorie, sotul meu are vreun drept asupra acesteia? Daca sotul meu a dobandit o proprietate, prin ... (vezi toată discuția)
Contestatia la executare andrei Arg andrei Arg BUNA SEARA.AM CATEVA INTREBARI LA CARE V-AS RUGA DACA SE POATE SA-MI RASPUNDETI. 1.PRINTR-O DECIZIE CIVILA MI-A FOST SCOS LA VANZARE IMOBILUL,LA PRIMELE 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere marionitalia1 marionitalia1 mai exact de cand am divortat nu am primit-o niciodata e posibil sa nu o mai pot recupera? (vezi toată discuția)