avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pentru a folosi random.org este nevoie de avocat/notar ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pentru a folosi random.org este nevoie de avocat/notar ?

Buna ziua,

Administrez partea tehnică a unui website de concursuri online. Utilizatorul trebuie sa indeplineasca anumite tascuri virtuale si pe baza rezultatelor este definit un castigator. Definirea castigatorului era facuta pana acum de catre sponsor si ii era acordat un premiu (licente antivirus, gadgeturi) userului.
Am dori sa folosim la campanii viitoare modul aleatoriu de definire a unui castigator prin utilizarea platformelor de tip random.org. Adica toti cei care au indeplinit taskurile sunt pusi intr-o lista random.org (filmat procesul de copy/paste/extragere) si este ales castigatorul în mod aleatoriu.

Contabila ne-a spus ca s-ar putea sa avem nevoie de avocat/notar si sa fie facut proces verbal pentru a putea folosi third party website si ca in felul acesta se considera loterie.

Asadar, as avea nevoie de ceva pareri avizate din partea voastra. Am rasfoit legislatia in vigoare dar este ambiguua si am impresia ca nici nu este actualizata in conformitate cu potentialele cazuri din zilele noastre.

Multumesc frumos
Cred ca va sunt de folos informatiile de pe link-ul:
www.avocatnet.ro/content/art...

Mai trebuie sa cunoasteti faptul ca aveti nevoie de un numar de operator eliberat de Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarilor de Date cu caracter Personal, intrucat veti colecta datele personale ale participantilor la loterie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs coca cola mioara strechioiu mioara strechioiu Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune sca baloisibaloi sca baloisibaloi Revin asupra unui subiect pe care l-am mai postat pe acest forum dar cu mai multe elemente. Rog colegii specialişti să-şi spună părerea şi dacă este ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru videochat titus_steel titus_steel Buna ziua , am o intrebare preventiva sa adresez Domnilor Avocati . Sa zicem ca o persoana care lucreaza in domeniul video chat , banuiesc ca toata lumea ... (vezi toată discuția)