avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Dreptul de a recompensa utilizatorii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Dreptul de a recompensa utilizatorii

Am un coleg care este Persoana Fizica Autorizata. Detine un site pe care userii trebuie sa indeplineasca anumite taskuri si primesc puncte. Pe baza punctelor, ar vrea sa faca un magazin online din care sa achiziționeze userii produse de tip : voucher 10% la un magazin de haine, licente antivirus etc. Aceste vouchere si licente sunt date de catre sponsori.
Problema este : are voie sa vanda virtual pe baza punctelor aceste produse? practic nu incaseaza nici un leu din partea userului, acesta platind cu puncte.

Alte discuții în legătură

Pentru a folosi random.org este nevoie de avocat/notar ? ciosub ciosub Buna ziua, Administrez partea tehnică a unui website de concursuri online. Utilizatorul trebuie sa indeplineasca anumite tascuri virtuale si pe baza ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)