avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D, grupe Coduri CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D, grupe Coduri CAEN

Buna ziua,

Va rog sa imi clarificati ce trebuie scris in actul constitutiv la domeniu de activitate principal si secundar. Pentru aceasta am 2 intrebari:

1.
Conditiile de infiintare SRL-D, spun ca trebuie ales maxim 5 grupe, astfel modelul de mai jos este corect?

Domeniul principal consta in cod CAEN <3 cifre> , .....
Activitatea principala CAEN <4 cifre> , .....

Societatea mai poate desfasura si alte activitati dupa cum urmeaza:
Clasa <4 cifre> , ..... <din aceasi grupa cu dom principal>
Grupa cod CAEN <4 cifre>, , ..... <Grupa nr 2, 3, 4, 5>
Clasa <3 cifre> , .....
Clasa <3 cifre> , .....

Astfel pot fi trecute 5 grupe, dar mai multe clase de activitate.

2.
Se poate trece printre domeniile de activitate la infiintare SRL-D si o activitate juridica 691, chiar daca activitatile principale sunt de alt profil?

Multumesc! O seara placuta!

Alte discuții în legătură

Schimbare cod principal caen la srl-d patriciam patriciam Buna, Sunt SRL-D infiintata cu CAEN principal in comert4774 Se poate schimba cod CAEN principal in cod 8690 si totodata sa ramana ca si activitate secundara ... (vezi toată discuția)
Neclaritati infiintare srl_d ginaro ginaro Buna seara, Am inceput demersurile pentru infiintarea unui SRL-D si am cateva nelamuriri: 1. Din momentul infiintarii/inregistrarii la Registrul ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv polilex polilex Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am depus actele pt. infiintarea uneiu firme. dosarul s-a amant pt urmatorul motiv: Se va depune act constitutiv ... (vezi toată discuția)