avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare cod principal CAEN la SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare cod principal CAEN la SRL-D

Buna,
Sunt SRL-D infiintata cu CAEN principal in comert4774
Se poate schimba cod CAEN principal in cod 8690 si totodata sa ramana ca si activitate secundara comertul?

Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 10:40, 17 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
Puteti schimba fara probleme codul CAEN principal!

Trebuie doar sa aveti in vedere faptul ca Actul Constitutlv actualizat trebuie sa contina maxim 5 clase CAEN!
Daca aveti deja numarul maxim de clase CAEN in actul constitutiv, trebuie sa eliminati una dintre acele clase si sa o inlocuiti cu cea care include codul CAEN dorit de d-voastra.

O clasa CAEN este identificata printr-un numar format din 3 cifre si poate contine unul sau mai multe coduri CAEN!

Puteti gasi informatii utile aici: [ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unor coduri caen in actul constitutiv si autorizarea lor la punctul de lucru Flory111 Flory111 Buna ziua, Detin un cabinet de intretinere corporala si cosmetica unde am cod principal de activitate 9604 si secundar 9602. As vrea sa adaug in actul ... (vezi toată discuția)
Info inlocuire cod caen alex8505 alex8505 Detin o socitate, infiintata in dec.2012 ce are urmatoarele coduri CAEN: 8292, 1082, 1089, 4637, 4789, 4791, 4799 Pana in prezent societatea nu a avut ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)