avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Info inlocuire cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Info inlocuire cod CAEN

Detin o socitate, infiintata in dec.2012 ce are urmatoarele coduri CAEN:
8292, 1082, 1089, 4637, 4789, 4791, 4799
Pana in prezent societatea nu a avut activitate, insa acum dorim sa demaram cu o investitie si implicit activitate pe societate.
La reanalizarea codurilor CAEN ne-am dat seama ca nu toate ne sunt utile, prin urmare ne este necesara urmatoarea schimbare:
codurile 1082 si 1089, trebuie sa le schimbam in 1039 si 1032.

Intrebarea este urmatoarea: daca este posibil radierea definitiva a celor doua coduri 1082 si 1089 si activarea celor noi. Si cam care sunt costurile pentru aceasta operatiune.

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:31, 8 Septembrie 2013
Puteti lasa asa codurile vechi si sa adaugati si pe cele noi.
Sa le las asa nu pot pentru ca sunt constrans a avea maxim 5 clase deoarece facem parte din categoria SRL-D-urilor, motiv pentru care avem si un proiect depus pe codul CAEN 8292 .
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2013
alex8505, utilizator
Constrangerea cu pricina pentru SRL-D nu priveste numarul codurilor ci a grupelor de activitati care nu pot depasi 5. Intr-o grupa pot fi mai multe coduri, prin urmare puteti sa largiti fara nicio problema obiectul de activitate secundar cu codurile care va intereseaza.
Costurile inregistrarii cu autorizarea aferenta poate sa ajunga la vreo 400 ron. La aceasta suma se adauga redactarea actelor - hotararea/decizia asociatilor/asociatului unic cu contorul de cuvinte in vederea publicarii in Monitorul Oficial Partea a IV-a si a actului constitutiv actualizat, care va mai scoate din buzunar vreo 350 ron. Va recomand sa va adresati in vederea redactarii actelo,r biroului de asistenta juridica din cadrul registrului comertului. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen laborator cofetarie carmina28 carmina28 Buna seara, Doresc sa aflu ce coduri CAEN pot folosi pentru un laborator de cofetarie, facand exceptie de: - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor ... (vezi toată discuția)
Avize pentru comercializare gemuri mcteo mcteo am atestat de producator (fructe, flori - lavanda, seminte), stie cineva ce avize imi trebuie pentru a putea comercializa siropuri, gemuri, uleiuri presate la ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)