avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Aplicare noul cod penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Aplicare noul cod penal

am condamnare de doi ani definitiva ,pentru evaziune fiscala prev.de art.9 lit.b L.241/2005 si la 18.09.2013 am inceput executarea pedepsei.Intrebarea este: Din 1 februarie 2014 daca si in ce fel beneficiez de prevederile noului cod penal ,exista o reducere a limitelor de pedeapsa la acest articol sau alte prevederi care imi dau dreptul la eliberare pe noul cod??Va multumesc pentru timpul acordat si sa aveti o seara placuta .
Cel mai recent răspuns: titiana32 , utilizator 21:04, 7 Februarie 2014
titiana32 a scris:

am condamnare de doi ani definitiva ,pentru evaziune fiscala prev.de art.9 lit.b L.241/2005 si la 18.09.2013 am inceput executarea pedepsei.Intrebarea este: Din 1 februarie 2014 daca si in ce fel beneficiez de prevederile noului cod penal ,exista o reducere a limitelor de pedeapsa la acest articol sau alte prevederi care imi dau dreptul la eliberare pe noul cod??Va multumesc pentru timpul acordat si sa aveti o seara placuta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre amnistie si gratiere si aplicarea noului cod penal titiana32 titiana32 am condamnare de doi ani definitiva ,pentru evaziune fiscala prev.de art.9 lit.b L.241/2005 si la 18.09.2013 am inceput executarea pedepsei. Intrebarea este: ... (vezi toată discuția)
Infractiune dezincriminata ContSters40598 ContSters40598 Un inculpat este trimis in judecata pentru inselaciune , 215 al.1-2 cp, fals intelectual, prev de art.43 din Legea 82/91 republicata si evaziune fiscala art.10 ... (vezi toată discuția)
Reducere pedeapsa evaziune marinescu112233 marinescu112233 Buna,intr-un proces de evaziune fiscala daca in timpul anchetei si a camerei preliminare prejudiciul a fost achitat in totalitate se reduce ... (vezi toată discuția)