avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire procent din bonurile fiscale persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire procent din bonurile fiscale persoane fizice

Buna seara,

Am aflat ca se poate recupera un procent din suma de pe un bon fiscal pentru persoanele fizice ati putea sa-mi confirmati ca exista o lege sau un cadru legislativ care sa reglementeze acest lucru? Daca da, ati putea sa-mi oferiti numarul si anul acestei legi.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 13:43, 4 Decembrie 2013
momentan sunt numai zvonuri si dat din gura pe la teveuri. Nu e stabilit nimic legal.
Era un proiect de lege al lui Boc, pentru combaterea evaziunii fiscale, dar nu a fost aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie anaf GaborAlex GaborAlex Daca fac reclamatie pentru o evaziune fiscala la o pensiune ( nu mi-au oferit bon fiscal, nici la rezervare, nici la predarea cheilor ), ANAF-ului, risc sa fiu ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal viorelbilea viorelbilea DORESC SA AFLU CUM PUTEM SCHIMBA HANDICAPATA ASTA DE LEGE CU CAZIERUL FISCAL ? MENTIONEZ CA AM O FIRMA CARE NU A FUNCTIONAT NICIODATA , PE CARE AM ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma am nevoie de informatii pt proiectul de licenta dragomirana dragomirana Norme legale care au incurajat/incurajeaza evaziunea in jurul tarilor ex-comuniste precum si in Romania #-o (vezi toată discuția)