Am aflat ca se poate recupera un procent din suma de pe un bon fiscal pentru persoanele fizice ati putea sa-mi confirmati ca exista o lege sau un cadru legislativ care sa reglementeze acest lucru? Daca da, ati putea sa-mi oferiti numarul si anul acestei legi.
Era un proiect de lege al lui Boc, pentru combaterea evaziunii fiscale, dar nu a fost aprobat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Reclamatie anaf
GaborAlex
Daca fac reclamatie pentru o evaziune fiscala la o pensiune ( nu mi-au oferit bon fiscal, nici la rezervare, nici la predarea cheilor ), ANAF-ului, risc sa fiu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.