As dori sa stiu si eu care sunt etapele exacte ale consecintelor incalcarii ordonantei de incredintare minor.Nu doresc sa sa aud recomandari morale deoarece nimeni nu stie mai bine decat mine care e adevarul.Deci as dori cat mai mute informatii referitoare la ordinea procedurilor. Mai precis incepand cu momentul din care iau copilul de le mama, pentru ca exact asta se va intampla indiferent de consecinte.Sper ca ma intelegeti.Oricum din acel moment angajez un avocat de drept penal. Deci va rog , cat mai multe informatii despre procedura care va urma.va mulumesc din suflet.
Cred ca nu m-ati inteles bine,eu voi incalca acea ordonanta de incredintare a fiului meu de 3 anisori catre mama , EU fiind tatal copilului. Motivele sunt foarte intemeiate .in fine....Deci vreau sa stiu la ce sa ma astept ..procedura exacta .. care este primul pas ..care-l va face mama .. si cat timp am la dispozitie pana imi apare la usa cu executorul.. Multumesc..
etapa 1 - mama suna la 112 si reclama ca tata a incalcat ordonanta si a luat copilul
etapa 2 - la usa bate doi "mascati"
etapa 3 - copilul este dus de "mascatul 1" la mama
etapa 4 - tatal este condus de "mascatul 2" la politie
.... acum poate sa intervina avocatul de drept penal
Insa mai inainte executorul va trebui sa incheie un proces-verbal si sa faca mentiune din ce motive nu poate lua copilul mama.
E bine sa aveti un avocat la momentul respectiv cand vine executorul si chiar sa discutati bine mai inainte de sosirea executorului cu acel avocat.
E posibil sa evitati etapele 1-4 de mai sus.
avocat Claudiu Lascoschi
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Program vizita
inregistratnou
Buna ziua! As dori sa aflu care este programul maxim (extins) de vizitare copil acordat de instanta? Din cate am citit, am observat cutuma cu doua weekenduri ... (vezi toată discuția)