avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită garantie participare la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

garantie participare la licitatie

Buna ziua, doresc sa stiu daca o persoana fizica poate plati in numele altei persoane garantia de participare la o licitatie pt achizitionarea unei locuinte.Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
stanpatitul1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:28, 19 Decembrie 2013
Buna ziua,

Da, se poate, in baza unei imputerniciri acordata de persoana pentru care se face plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie anaf Ionut1505 Ionut1505 Buna ziua! Doresc sa particip la o licitatie organizata de ANAF, dar nu prea inteleg pasii. Poate cineva sa imi ofere niste exemple cum ar trebui sa procedez. ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil de la o persoana fizica care la randul ei la adjudecat si platit partial la lichidator! ContSters312374 ContSters312374 Ca societate comerciala pot achizitiona prin credit un imobil care a fost adjudecat de catre o persona fizica la o licitatie(de la un administrator ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil la licitatie RobertZoicas RobertZoicas Buna ziua. Am imprumutat pe cineva cu 37.000 euro si am intocmit un contract de imprumut la notar, iar acesta a fost inscris in cartea funciare pentru ... (vezi toată discuția)