avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare servicii prin contract fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare servicii prin contract fara factura

Buna ziua

Firma noastra a incheiat cu o fundatie un contract de sponsorizare prin care noi acordam sub forma de sponsorizare servicii de paza in cadrul uni eveniment.
As dori sa stiu daca aceste servicii trebuiesc facturate sau nu si cum inregistrez in contabilitate sponsorizarea sub forma de servicii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 15:27, 6 Decembrie 2013
Nu se da si factura ci doar contractul de sponsorizare si un desfasurator/deviz de lucrari prin care sa dovediti ce servicii ati facut.
Multumesc , dar in contabilitate cum ma inregistrez? ce note contabile fac? 6582 la ce cont?
adriana_p a scris:

Multumesc , dar in contabilitate cum ma inregistrez? ce note contabile fac? 6582 la ce cont?


Stiu ca 421 nu are la corespondente 6582, dar as evidentia prin el munca oamenilor detasati la eveniment, pentru ca ei nu presteaza pentru firma, ci pentru o altcineva. La urma urmei faptul ca detasati oameni acolo este o cheltuiala a dvs pe care o suportati cu bani proprii...la urma urmei asta inseamna sponsorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare larisarazvan larisarazvan buna ziua sumtem o societate comerciala cu raspundere limitata cu asociat unic administratia locala. dorim sa facem o sponsorizare dar nu in bunuri sau bani ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare in numerea si sponsorizare in bunuri LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua , am urmatoarele spete: - se sponsorizeaza in numerar catre o firma suma de 1000 , se intocmeste contract de sponsorizare. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)