avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestaþie la executare ANRP - O.U.G. 10/2013
Discuție deschisă în Executare silită

Contestaþie la executare ANRP - O.U.G. 10/2013

Bună ziua, stimaţi colegi şi forumişti.
Am rugămintea, dacă are cineva cunoştinţă despre vreo contestaţie formulată de ANRP într-un dosar de executare ce are ca obiect executarea unei Hotărâri emise în baza Legii nr. 293/2003, care a fost respinsă.
Mă interesează într-o speţă similară, să văd care a fost motivarea instanţei privind respingerea acesteia.
Am observat că a fost sesizată Curtea Constituţională cu privire la neconstituţionalitatea unor articole din această ordonanţă, însă, după verificările efectuate, aceasta s-ar pronunţa abia la 12.12.2013 şi nu îmi este de niciun ajutor.
Vă mulţumesc anticipat!
Cu stimă.

Alte discuții în legătură

L221/2009 asud asud Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce s-a mai intamplat cu L221/2009,legea care privea detinutii politici?Eu am o hotarare definitiva si irevocabila, dar nu mi ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executarea silita atinas atinas Buna ziua, As dori si eu un raspuns la urmatoarea speta: Am incuviintarea executarii silite dispusa de catre instanta in 15.11.2013 si instituirea popririi ... (vezi toată discuția)
Foarte important: pronunțarea deciziei de inadmisibilitate în cazuri legate de legea 221/2009 andreigrigoriu andreigrigoriu Stimați forumiști, [b] [i]Consider că îmi revine dureroasa, pentru mine, datorie de a vă prezenta Decizia de inadmisibilitate pronunțată ... (vezi toată discuția)