avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activare cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activare cod CAEN

Am o firma care ofera servicii de cazare de scurta durata ca activitate principale.
Ca activitate secundara am trecut servicii de restaurante 5610. Ce trebuie sa fac ca sa trec acest cod CAEN 5610 ca activitate principala?
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 17:10, 2 Decembrie 2013
decizia asociatului unic/ hotararea adunarii generale a asociatilor prin care se decide/hotaraste schimbarea obiectului principal de activitate, din cod .......-servicii de cazare in cod caen 5610-restaurante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar turism, aplicabil de la 1 ianuarie 2017 Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti in ce masura aceasta noua reglementare ma afecteaza si daca acest impozit va trebui platit si in urmatoarea situatie: - ... (vezi toată discuția)
Impozit 2019 avisdevara avisdevara Daca o societate cu activitate restaurant si hotel depaseste plafonul de impozit micro, va plati impozit 16% sau impozit specific ? (vezi toată discuția)
Impozit specific ndeea ndeea Daca compania are inscrise in actul constitutiv ca activitati secundare, activitati corespunzatoare codurilor CAEN 5621 - ,,Activităţi de alimentaţie ... (vezi toată discuția)