avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare sc mixta cu asociat persoana juridica ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare sc mixta cu asociat persoana juridica straina

ma intereseaza:
1. daca procedura este cu mult diferita de infiintarea unei sc normale
2. care este capitalul minim in aceasta situatie
3 care sunt documentele pe care ar trebui sa le detina sc straina
Cine ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: ianliana , utilizator 17:12, 4 Aprilie 2009
Este exact aceeasi procedura si acelasi capital social. Actele necesare (pentru SRL) le gasiti aici: [ link extern ]
declaratia reprezentantului sc straine ca nu exista datorii, ....etc poate fi data si in fata notarului public din Romania, si tradusa si legalizata tot aici?
care documente trbuie apostilate in tara de origine a persoanei juridice straine? (....daca trebuie)
Da, poate fi data aici chiar in limba romana (prin interpret) si atunci nu mai trebuie tradusa.

Trebuie apostilate toate documentele emise de autoritatile straine in masura in care Romania nu are conventie de evitare a oricarei formalitati cu statul respectiv. Verificati aici [ link extern ]
multumesc pentru raspunsuri=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Apostila oana01 oana01 Buna ziua, Sora mea doreste sa vanda un apartament. Momentan ea se afla in Spania. Am fost la un notar si mi-a spus ca ea trebuie sa trimita o procura de ... (vezi toată discuția)
Tip de procura pentru administrator firma - trebuie apostila haga sau nu? callingcard callingcard Se va crea o firma in Romania cu 3 asociati. 1 asociat este cetatean strain, si vine din Asia. Nu este rezident roman acum. Pentru inscrierea firmei vrea sa ... (vezi toată discuția)