avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructii pe terenul statului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructii pe terenul statului

buna ziua.am cumparat la licitatie publica prin lichidator doua cladiri si trei magazi respectiv cladire birou,cladire portar si trei magazii acestea provin din o fosta coop. de timplarie.aceasta coop. a mai detinut si un atelier de productie care a fost vindut la licitatie,aceste cladiri au fost construite fara nici un fel de aprobari(nu exista proiect,nu sint aprobari,nu sint trecute in c.f)mentionez faptul ca terenul de sub cladiri si curte a fost atribuit coop. cu dreptul de folosinta vesnica atita cit exista coop. de catre consiliul popular (statul roman).cladirea de productie a fost cumparata de un cetatean spaniol iar acesta a dat in judecata primaria si coop.si a cerut intabulare constructiei si drept de servitute si a cistigat.
- intrebare mea este:eu pot proceda la fel si ce sanse am sa cistig acest drept,sau exista riscul de a pirde si statu rom. prin primarie sa ma oblige sa demolez(cladirile au fost construite intre anii 1972-1986)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: dorinasch , utilizator 08:20, 4 Decembrie 2013
dorinasch a scris:

buna ziua.am cumparat la licitatie publica prin lichidator doua cladiri si trei magazi respectiv cladire birou,cladire portar si trei magazii acestea provin din o fosta coop. de timplarie.aceasta coop. a mai detinut si un atelier de productie care a fost vindut la licitatie,aceste cladiri au fost construite fara nici un fel de aprobari(nu exista proiect,nu sint aprobari,nu sint trecute in c.f)mentionez faptul ca terenul de sub cladiri si curte a fost atribuit coop. cu dreptul de folosinta vesnica atita cit exista coop. de catre consiliul popular (statul roman).cladirea de productie a fost cumparata de un cetatean spaniol iar acesta a dat in judecata primaria si coop.si a cerut intabulare constructiei si drept de servitute si a cistigat.
- intrebare mea este:eu pot proceda la fel si ce sanse am sa cistig acest drept,sau exista riscul de a pirde si statu rom. prin primarie sa ma oblige sa demolez(cladirile au fost construite intre anii 1972-1986)
va multumesc

va rog un raspuns cit mai urgent sint intr-o situatie disperata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii sau productie? niko 94 niko 94 O firma de termopane care produce tamplarie la comanda CAEN 2223,este servicii sau productie? Puteti sa-mi dati si baza legala? Sunt putini angajati, nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine e proprietarul magaziilor? Catrinel75 Catrinel75 Locuiesc intr-o curte cu 2 imobile, destul de apropiate unul de altul. Intre aceste 2 imobile existau inca de la inceput construite 2 magazii, in forma ... (vezi toată discuția)
Exectare silita bunuri pj+pf Nutulica26 Nutulica26 Buna , familia mea detine in proprietate o casa plus un teren pe care au construit o constructie cu destinatie atelier de productie industriala . Valoarea de ... (vezi toată discuția)