avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii contract de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii contract de munca

Buna seara!

Lucrez cu norma intreaga pe perioada nedeterminata si as dori sa stiu in cazul unei colaborari part time ce tip de contract se poate incheia. La un program de 2 ore/zi -> 10 ore/sapt ce taxe plateste angajatorul?
Buna seara,

Puteti incheia un CIM cu norma redusa . Indiferent de tipul CIM ( norma intreaga sau partiala) contributiile sunt aceleasi ca si pondere si numar.
Pentru un calcul exact puteti face o simulare pe calculatorul de salarii de mai jos:

www.avocatnet.ro/content/cal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual cu timp partial danielanic danielanic Multumesc. Revin cu rugamintea de a imi explica ce se intampla cu plata orelor suplimentare se pot plati sau nu in situatia cim cu timp partial? Deci un cim ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri-contributii sociale datorate de angajator Daliborka Daliborka Buna ziua, va rog ma puteti ajuta, nu inteleg urmatoarea speta Adica daca o pers lucreaza 4 ore , automat angajatorul tb sa plateasca contributiile pt 8 ... (vezi toată discuția)
Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)