avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual cu timp partial

Multumesc. Revin cu rugamintea de a imi explica ce se intampla cu plata orelor suplimentare se pot plati sau nu in situatia cim cu timp partial? Deci un cim pe perioada determinata se tranforma in cim cu tim partial doar prin act aditional. Si mai am o rugaminte un cim pe perioada determinata se poate transforma in cim pe perioada nedeterminata prin act aditional sau trebuie ca primul sa inceteze si sa se incheie cim pe perioada neterminata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 4 Decembrie 2015
Buna seara,
In cazul unui CIM cu timp partial nu se pot efectua ore suplimentare.
Orice modificare a unui CIM impune incheierea unui act aditional (cu exceptiile prev de lege). Astfel, un CIM cu norma intreaga poate modificat intr-un CIM cu timp partial, iar un CIM determinat poat fi modificat intr-un CIM cu durata nedeterminata, fara a fi nevoie sa inceteze primul contract.
:offtopic: Interventie moderator

1. Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri legate de problema dvs, deoarece este o incalcare a Regulamentului acestui Forum.

2. In acest sens, veti urmari si veti posta nelamuririle dvs in topicul deschis prima data , intrucat acest topic se va inchide :
www.avocatnet.ro/content/for...

Va multumesc anticipat , pentru intelegere.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul muncii angajatlastat angajatlastat Daca in contractul de munca se specifica in dreptul locului de munca denumirea institutiei si nu un anume compartiment sau serviciu din cadrul institutiei, se ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)