avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu privire la sal minim de baza,la 01 01 2009,se incheie un act aditional la ccm sntfc ,nu se tine cont de sal de baza minim din ccm pe ramura(actul aditional este semnat de toate sindicatele si inreg la ministerul muncii)DECI pers angajat au incheiat cim cf ccm la nivel de sntfc .In 2011 angajatii dau in judecata sntfc ptr ca nu le a calc drepturile banesti cu sal minim cf ccm pe ramura
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 24 Mai 2012
:offtopic: Interventie moderator

Nu mai deschideti ami multe topicuri legate de aceeasi problema .. este o incalcare a REgulamentului de postare pe Forum.

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Puteti continua discutia pe topicul deja deschis pe acest subiect
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin un angajat la cfr mecanic de locomotiva este platit cf ccm pe ram SNTFC SI A CIM . IN 2012 da in judecata CFR CA TREBUIA PLATIT dupa ccm la nivelul de ... (vezi toată discuția)
Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate radu_capcaunu radu_capcaunu unui coleg de al meu ia expirat ci.suntem in germania.ce ar putea sa faca? (vezi toată discuția)