avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... locul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

locul muncii

Daca in contractul de munca se specifica in dreptul locului de munca denumirea institutiei si nu un anume compartiment sau serviciu din cadrul institutiei, se mai considera schimbare a locului de munca mutarea dintr-un compartiment in altul din cadrul aceluiasi serviciu? Cel mutat are alte atributii dar aceeasi functie ramasa ca inainte de mutare. A preluat atributiile altei functii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 August 2016
angajatlastat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 13 August 2016
In primul rand angajatorul dvs avea obligatia sa consemneze in contractul de munca locul de munca exact,sau, in lipsa unui loc de munca fix, posibilitatea ca salariatul sa munceasca in diverse locuri.
Astfel trebuia sa figurati initial ca fiind angajat in cadrul serviciului x ,compartimentul A,iar in cazul mutarii dvs locul de munca trebuia schimbat prin act aditional din serviciul x comp A in serv x comp B.
Daca contractul de munca nu contine clauza exacta despre locul muncii, un act aditional nu are temei de intocmire pt ca nu are obiect.

Din cate inteleg vi s-au schimbat si atributiile,in prezent deci nu mai putem vorbi despre aceeasi functie ca cea consemnata in cim in acest caz ar trebui sa vi se intocmeasca act aditional pt modificarea acesteia
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 August 2016
ContSters400311, utilizator
:offtopic: Interventie moderator

@ angajatlastat


Nu mai adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Daca mai aveti nelamuriri legate de aceasta situatie le puteti posta in topicul initial deschis de dvs , intrucat acesta va fi inchis.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in cadrul aceleasi unitati andreealevinski andreealevinski Doresc sa stiu daca un asistent medical cu diploma de specialitate laborator clinic,poate fi mutat in mod legal si cu acordul lui pe un post cu aceasi functie ... (vezi toată discuția)
Mutare temporara personal contractual dianam5 dianam5 Ma confrunt cu fenomenul hartuirii morale la locul de munca. Am avut doua cercetari disciplinare intr-o luna. Intre cele doua cercetari am fost constransa sa ... (vezi toată discuția)
Referent - incompatibilitati, limitari? Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu A, referent in cadrul unei institutii publice cu durata a muncii de 8h/zi, poate sa se angajeze si in privat, unde presteaza activitati cu totul diferite? ... (vezi toată discuția)