avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire mama prin intermediul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire mama prin intermediul copilului

buna ziua,

fostul sot spune ca noul cod civil ii da dreptul de a avea
contacte cu minorul nelimitat. desi in hot jud nu se prevede
asa ceva, el doreste sa vorbeasca cu copilul zilnic la telefon.
pina acum de fiecare data cind era posibil bineinteles il dadeam pe copil la tel sa vorbeasca cu tatal lui , problema este ca daca din diferite motive obiective la ora 19 nu eram linga telefon cu copilul linga mine si nu i se raspundea la apel( nu auzeam tel, dormeam, eram plecata si nu auzeam tel in metrou...etc) ma ameninta ca ia masuri daca nu il las sa aibe legaturi cu minorul....degeaba ii explic ca programul meu nu este batut in cuie, ca trebuie sa aibe si el bunul simt in ceea ce face ...nimic. mi-a facut plingere penala cf. art 307 c.p , ca nu am respectat programul de vizitare, ca nu il dau pe copil la telefon( eu detin dovezi ,martori si inregistrari telefonice cu ora si data ca nu este adevarat )
ce ma sfatuiti? eu cred ca a facut o obsesie, o fixatie, cum fac sa demonstrez ca are o problema de comportament?

[ va rog, nu mai scrieti cu majuscule ]
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
g_iulia1974, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:50, 6 Decembrie 2013
Pai ce s-a hotarat, ce scrie in hotarare ?
in hot avem custodie comuna, domicilui copil la mine, el are drept de vizitare 1 si al 3-lea
week-end, o luna de zile in vacanta de vara, jumate din vacanta de primavara in anii pari care sa cuprinda pastele si in anii impari cealalta jumatate, jumate din vacanta de iarna tot asa in anii impari partea cu craciunul si in anii pari partea cu revelionul, de sf Nicolae in anii pari, de ziua copilului in anii impari, de ziua tatalui in fiecare an.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
g_iulia1974, utilizator
ca are o problema, isi va da seama si ofiterul caruia ii va reveni lucrarea penala.
cati ani are copilul? sa ii ia telefon si sa vb cu el cand vrea.
Mentionez ca programul de vizitare a fost respectat intocmai si ca fostul sot vorbeste la tel cu copilul la doua zile. Vi se pare normal comportamentul si pretentiile lui? Ce ma sfatuiti?
Ofiterul de politie si-a dat seama, copilul are 5 ani, in curind va merge la clasa zero, la anul

Alte discuții în legătură

Ce fac cand fosta sotie ma hartuieste cu telefoane????? ContSters113373 ContSters113373 Buna ziua, va deranjez deoarece fosta sotie ma suna la ore foarte inadecvate si vorbeste foarte urat cu actuala sotie, se considera foarte indreptatita sa ... (vezi toată discuția)
Presiuni telefonice motivate de pastrarea legaturii cu minorul ContSters299834 ContSters299834 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie cu care ma contrunt de ceva vreme. In urma separarii de tatal copilului , am facut proces pentru ... (vezi toată discuția)
Relatii personale cu minorul, abuz Ecaterinaa Ecaterinaa Buna, Ma bucur ca a fost amintit subiectul despre abuzul drepturilor parintesti. Acest lucru ma priveste direct, deoarece dupa experientele traite 2 ani si ... (vezi toată discuția)