avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despagubiri in proces pe ultima suta de metri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Despagubiri in proces pe ultima suta de metri

Sunt implicata intr-un proces, ce dureaza de 3 ani de zile, ca parte vatamata in urma unui accident de circulatie. Vinovatul nu a dat nici un semn pana acum.Ne-am intalnit la mediere de curand, pentru ca asa a dispus judecatorul dar fara nici o rezolvare. A refuzat sa achite, a spus ca el nu are nici macar 1 leu si ca nu il intereseaza ce se intampla in proces. Saptamana trecuta am fost anuntata ca voi fi despagubita de asigurator, am semnat contractul cu acestA,in contract stipuland ca se achita absolut toate daunele. Ultimul proces va fi pe 5 decembrie, iar astazi sunt sunata de catre vinovat. Acesta vrea sa imi dea o suma de bani, pentru ca eu sa imi retrag plangerea, intrucat se apropie ultimul proces. Avocata mi-a spus, ca daca primesc acesti bani, pot fi data in judecata ulterior pentru ca i-am luat. Ce parere aveti? Ce se poate face? Sa iau banii?Se poate face un demers la notar care sa ma protejeze? Sau mai bine nu ma mai complic?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

In cazul unei medieri cui si unde ne putem adresa? cristinadamian cristinadamian Si medierea in cazul unui furt din locuinta poate sa aiba loc in orice moment al procesului penal? (vezi toată discuția)
Dosar penal jhon.rapidistu jhon.rapidistu In urma unui confilct (bataie) partea vatamata a depus o plangere penala.Pe urma agresori s-au inteles cu partea vatamata sa retraga plangerea in schimbul ... (vezi toată discuția)
Mi se ofera bani pentru a-mi retrage plangerea penala-loviri si alte violente. soparla62 soparla62 Buna ziua , am un nepot care a fost batut in parcarea unei benzinari. A fost la politie a depus reclamatie.A fost la IML a obtinut un certificat medicol legal ... (vezi toată discuția)