avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SPATII VERZI?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SPATII VERZI?

Buna ziua,sunt din Timisoara si detin 800mp teren extravilan cumparat in2006.In 2007 am obtinut certificat de urbanism,dar in urma scandalului parcul Bordei,conform OUG 114/2007,terenul are destinatia de unitate agricola,agrement,spatii verzi.V-as ruga sa-mi dati o solutie de a putea obtine cerere de urbanism,autorizatie de constructie.Cu multumiri L.BARYLKA.
Ultima modificare: Luni, 24 August 2009
liliba, utilizator

Alte discuții în legătură

Negatie certificat de urbanism - astept sfaturi pentru atacare in contencios spataru spataru Subsemnatul SPATARU CRISTIAN, domiciliat in Timisoara, in calitate de proprietar tabular de drept si de fapt al terenului inscris in CF 409725 (fost 4922 ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren privat- legea spatiilor verzi??? rita&victor rita&victor Subsemnatul Tosa Ioan,prin mostenire am obtinut un teren in intravilanul orasului Cluj Napoca,cu nr din CF 21102. Terenul se afla intr-o zona rezidentiala, ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi? liliba liliba DETIN LA PERIFERIA TIMISOAREI 8OOMP DE PAMINT ARABIL EXTRAVILAN.IN URMA CU AN AM PRIMIT CERTIFICAT DE URBANISM.AM VRUT SA FAC SI PUZ-UL DAR ARHITECTUL ... (vezi toată discuția)