avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modificare legea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modificare legea pensiei

Va salut domnule Tudor Valeriu.
Va rog sa-mi spuneti daca a aparut o modificare la legea pensiilor, referitoare la cumulul varstei cu stagiul de cotizare.
Va mutumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicopacescu , utilizator 01:17, 7 Decembrie 2013
Deocamdată Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice nu a fost modificată.
mihaicopacescu a scris:
...Va rog sa-mi spuneti daca a aparut o modificare la legea pensiilor, referitoare la cumulul varstei cu stagiul de cotizare...

1. Se astepata modificarea Legii 263/2010 dar nu in sensul celor dorite de dvs.

2. Nu se poate sa se legifereze asa ceva, niciodata!

La acest moment varsta si stagiul complet sunt crestere.

[ link extern ]
Legea pensiilor va fi modificata: Creste varsta de pensionare la femei, dar si stagiul minim de cotizare.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

Va multumesc cu respect, tuturor,pentru raspunsurile acordate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare Marilena Popa Marilena Popa Pentru o femeie nascuta in mai 1971 care este varsta standard de pensionare, stagiul complet de cotizare si stagiul minim de cotizare? Cand se poate solicita ... (vezi toată discuția)
Despre vechime pensionare limita de varsta claudia1972 claudia1972 Buna ziua ,va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare,mai exact doua, cati ani minim lucrati ar trebui sa aiba o persoana nascuta in anul 1972 atunci cand ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare Croker Croker Conform legii 263/2010( cu modificarile ulterioare) un salariat care a lucrat, incadrat in grupa I de munca,mai putin de 7 ani , aceasta perioada nu i se ia in ... (vezi toată discuția)