avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutoare de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutoare de incalzire

Buna ziua,

Va rog frumos cina ma poate ajuta cu ajutoarele de incalzire? Documente, la ce venit se poate incadra, s.a.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan Mitran , Consilier juridic 11:37, 4 Decembrie 2013
Buna ziua.

Va rog sa accesati siteul primariei de care apartineti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor caldura petrovantea12 petrovantea12 Buna ziua, ref la ajutoarele de caldura(pentru incalzirea cu gaz), care sunt criteriile de acordare pentru perioada 2013-2014,se mai acorda? Multumesc! (vezi toată discuția)
Am 1076 mp de teren intravilan arabil, beneficiez de ajutor de incalzire? maxx33 maxx33 buna ziua, stau intr-un apartament inchiriat. am contract inchiriere vizat de fisc. familie de 4 , 2 adulti si 2 copii. venit total sub 300 lei/ lunar. am ... (vezi toată discuția)
Ajutor alimente si ajutor pentru incalzire catalinmia catalinmia Buna ziua.Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de ajutoarele de hrana care se dau ia primarii cit si cele pentru ... (vezi toată discuția)