avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva

Buna ziua,

conform noilor proceduri pentru a solicita anularea unui proces verbal trebuie sa platesti o taxa judiciara. Eu nu am stiut si mi s a RESPINS CEREREA.

Ce pot sa mai fac?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:08, 6 Decembrie 2013
Din pacate nu aveti ce sa faceti,doar sa dovediti ca nu v-a fost pus in vedere prin citatie sa timbrati,sau prin cererea de regularizare(pe noua procedura civ)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã anularea cererii de chemare în judecatã ca netimbratã? TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)
Cerea de apel cand trebuie depusa taxa de timbru? voinea75 voinea75 Va rog sa-mi spuneti, pana cand trebuie depusa taxa de timbru intr-un apel? Pana la prima infatisare? Pana la primul termen? Care e diderenta intre primul ... (vezi toată discuția)
Despagubiri VictorArditti VictorArditti Am facut contestatie la executare pe niste cheltuieli de judecata. Nu am stiut ca ele nu au sanse sa se admita. Motivul meu a fost ca persoana care reprezinta ... (vezi toată discuția)