avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se pot obliga proprietarii de apartamente sa treaca nr ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se pot obliga proprietarii de apartamente sa treaca nr real de persoane la intretinere?

Buna ziua,
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns : avem in bloc 4 proprietari de apartament care refuza sa treaca nr real de persoane la intretinere de 1 an de zile. Mentionez ca suntem asociatie de proprietari si in urma ultimei Adunari Generale am constatat ca majoritatea vecinilor stiu ca in acele apartamente locuiesc mai multe persoane decat sunt trecute pe lista de intretinere. Eu de-abia am fost aleasa Presedinte de bloc si vroiam sa stiu daca exista vreun temei legal prin care putem sa le trecem noi nr de persoane la intretinere, fara a avea o cerere scrisa din partea proprietarilor.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2013
RuxandraVl, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:03, 4 Decembrie 2013
Persoanele care isi schimba domiciliul sau isi stabilesc resedinta sunt obligate sa solicite inscrierea in cartea de imobil la noua locuinta in termen de 15 zile de la mutare.
Persoanele care locuiesc in imobil sunt obligate sa prezinte actul de identitate responsabilului cartii de imobil, la solicitarea acestuia, pentru actualizarea cartii de imobil.

www.avocatnet.ro/content/art...
@RuxandraVI

Se poate trece nr.real de persoane care locuiesc in imobil pe baza uneia sau mai multe declaratii date de vecini ( ca sa aveti acoperire ) ca la ap. respectiv stau x persoane . Aceste declaratii le luati dv. si instiintati adm. ca de luna viitoare la ap. cutare stau x persoane .
Luati aceasta decizie in comitet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedeclararea persoanelor la intretinere luuminita luuminita recent am fost aleasa presedinte la un bloc si sunt cateva apartamente care au persoane nedeclarate la intretinere. La un apartament cu 2 camere sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - cheltuieli de intretinere reptila reptila Daca intr-un apartament locuiesc mai multe persoane si nu sunt inregistrate la asociatia de proprietari a noastra, ei fiind inregistrati la o alta asociatie si ... (vezi toată discuția)
Este confidential numele proprietarului de apartament? Stimme Stimme As dori sa stiu daca numele proprietarului unui apartament este confidential. In cazul in care este confidential, in ce conditii se poate afla numele ... (vezi toată discuția)