avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont Anaf
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont Anaf

Buna ziua!!
Daca am poprire pe contul firmei de catre ANAF,dar si un credit la banca unde este deschis,in cazul in care primesc bani,iar rata pe luna respectiva,devine scadenta ,cine beneficiaza de banii intrati in cont???Banca sau Anaf-ul????

cu stima

Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:09, 6 Decembrie 2013
Din cate stiu eu, banca nu poate opera nimic altceva decat poprirea, respectiv blocarea sumelor aferente si apoi returnarea lor catre anaf, apoi pot face operatiuni pe cont.
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2013
ContSters307306, utilizator
Daca banca are gaj/ipoteca pe cont, poate lua rata. Altfel, banii merg la executorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire si ipoteca pe cont curent baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Intrebarea mea ar fii : Daca se poate incasa de catre o institutie de credit rata lunara pentru credit in CONTUL CURENT, daca este instintat ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si credit scadent edy2013 edy2013 Buna seara!! Daca am poprire pe contul firmei de catre ANAF,dar si un credit la banca unde este deschis,in cazul in care primesc bani,iar rata pe luna ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea unor banci ? chioana chioana Buna ziua . As vrea sa intreb daca este cineva care are anumite probleme cu banca . Va spun acestea deoarece eu sunt intr-o situatie de abuz din partea unei ... (vezi toată discuția)