avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Poprire cont de ANAF si credit scadent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Poprire cont de ANAF si credit scadent

Buna seara!!
Daca am poprire pe contul firmei de catre ANAF,dar si un credit la banca unde este deschis,in cazul in care primesc bani,iar rata pe luna respectiva,devine scadenta ,cine beneficiaza de banii intrati in cont???Banca sau Anaf-ul????

cu stima
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 23:35, 3 Decembrie 2013
n-ai sa vezi banca in Romania care sa execute poprirea inainte de a-si recupera sumele de la debitorul poprit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont anaf edy2013 edy2013 Buna ziua!! Daca am poprire pe contul firmei de catre ANAF,dar si un credit la banca unde este deschis,in cazul in care primesc bani,iar rata pe luna ... (vezi toată discuția)
Poprire si ipoteca pe cont curent baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Intrebarea mea ar fii : Daca se poate incasa de catre o institutie de credit rata lunara pentru credit in CONTUL CURENT, daca este instintat ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca Adryana18 Adryana18 Buna seara, Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)