Buna Ziua,
Am un proces pe rol si asi dorii cat mai repede sa stiu daca are rost sa fac Apel la instanta pentru a imi scade din pedeapsa deja pronuntata dar nu definitiv..
problema mea este aceasta:
Solutia pe scurt: SP. 450 În baza art.2 al.1 din Legea nr.143/2000,ptr.infracţiunea de trafic de droguri de risc, cu aplic.art.16 din Legea nr. 143/2000,şi cu aplic.art.3201 al.1 şi 7 c.pr.pen; Condamnă inculpatul X la pedeapsa de 1(un)an şi 6(şase) luni închisoare. Face aplicarea disp.art..65 al.1 şi 3 c.pen.privind pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi.. În baza art.71 al.1,2,3 c.pen; Interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prev.de art.64 al.1 lit.a)teza a II-a lit.b)c.pen. În baza art.86 ind.1 c.pen; Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 3 ani şi 6 luni termen compus din cuantumul pedepsei închisorii aplicate ,la care se adaugă un interval de timp de doi ani,calculat în condiţiile art.86 ind.2 c.pen; În baza art,86 ind.3 c.pen; Pe durata termenului de încercare,condamnatul trebuie să se supună următoarelor măsuri de supraveghere: a)să se prezinte la datele fixate la Serviciul de Probaţiune Constanţa; b)să anunţe ,în prealabil ,orice schimbare de domiciliu ,reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile precum şi întoarcerea; c)să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; d)să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele sale de existenţă; e)să se supună măsurilor de control, tratament sau îngrijire ,în special în scopul dezintoxicării. Desemnează ca organ de supraveghere Serviciul de Probaţiune Constanţa ,căruia i se comunică datele de la lit.a)-e). În baza art.359 al.1 c.pr.pen; Atrage atenţia inculpatului asupra disp.art.,86 ind.4 c.pen.în referire la art.83 c.pen.asupra revocării beneficiului suspendării executării pedepsei sub supraveghere în cazul săvârşirii cu intenţie a unei alte infracţiuni în cursul termenului de încercare. În baza art.71 al.5 c.pen; Pe durata suspendării executării pedepsei sub supraveghere ,se suspendă şi executarea pedepselor accesorii. În baza art.17 al.1 şi art.18 al.1 din Legea nr.143/2000; Dispune confiscarea în vederea distrugerii a cantităţii de 28,3 grame cannabis rămasă în urma analizelor de laborator şi depusă la Camera de Corpuri Delicte din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române –Direcţia de Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţe Operative în baza Dovezii seria H nr. 0021715 /din 25.10.2011 .(f.20 u.p.) . Constată că ,cantitatea de 4,2 grame droguri ridicată de la inculpat a fost folosită în procesul analizelor de laborator. În baza art.17 al.2 din Legea nr.143/2000 şi art.118 ind.1 al.1 lit.f)c.pen şi art.118 ind.2 al.1 lit.b)c.pen; Dispune confiscarea specială de la inculpatul X în folosul statului a sumei de 26.000 lei .( în baza chitanţei nr. 7043287 /din 12.08.2013 –f. 26 u.p.) În baza art.191 al.1 c.pr.pen; Obligă inculpatul X la plata sumei de 1.100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare în folosul statului. Cu apel în termen de 10 zile.. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 29.11.2013.
Puteți încerca , întrucât, în propria cale de atac nu vi se poae agrava pedeapsa.Deși eu cred că ați primit o pedeapsă rezonabilă, cu atât mai mult cu cât la individualizarea pdepsei limitele de pedeapsă au fost reduse , dvs. alegând procedura recunoașterii vinovăției, prevăzută de art. 320 ^1 cod pr. penală.