avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sala fitness, aerobic si Agentia Nationalã ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sala fitness, aerobic si Agentia Nationalã Anti-Doping

Buna seara. Vin cu rugamintea de a ma lamuri daca legea si si normele specificate mai jos, se aplica si pentru PFA . Mai clar , daca PFA trebuie sa solicite autorizarea de către Agentia Natională Anti-Doping prin eliberarea certificatului de functionare din punctul de vedere al reglementărilor anti-doping. In lege sunt specificate numai persoanele juridice, intreprinderile individuale si familiale. Multumesc.
Lege nr. 104/2008 din 09/05/2008 privind prevenirea si combaterea producerii si traficului ilicit de substante dopante cu grad mare de risc si H O T Ã R Â R E
privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 104/2008 privind prevenirea și combaterea producerii și traficului ilicit de substanțe dopante cu grad mare de risc

Alte discuții în legătură

Achizitionare steroizi teapa Peterea27474 Peterea27474 Buna ziua. Eu sunt culturist si folosesc in mod frecbent steroizi anabolizanti. Le comand de pe internet si mereu am primit ce trebuia. Ieri am.comandat de ... (vezi toată discuția)
Legalitatea substanțelor, posibil dopante, care nu sunt enumerate în lege CuriousOne CuriousOne Legalitatea substanțelor care nu sunt enumerate în lege Bună Ziua! Aș dori să întreb,dacă deținerea unei substanțe poate fi contra legii / ... (vezi toată discuția)
Legea nr 143/2000 actualizata 2019 drfd drfd Unde pot sa aflu versiunea actualizata 2019 a legii nr 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri? Ma intereseaza lista ... (vezi toată discuția)