avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Data de revenire din Concediu de Crestere a Copilului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Data de revenire din Concediu de Crestere a Copilului pana la 1 an

Copilul meu s-a nascut pe 7 Mai 2013.Am ales CCC de 1 ani.Am 2 intrebari:
1.Pot sa stau pana la sfarsitul lunii Martie 2014 in CCC,urmand ca de la 1 Aprilie sa reintorc la serviciu si sa beneficiez de stimulentul de 500 ron pana la 7 Mai 2015?
2.1.Tata ca sa beneficieze de CCC obligatoriu 1 luna,poate sa ia de la 1 aprilie 2014,iar cat timp este tata in CCC,am dreptul la stimulent(in luna respectiva)?
Cel mai recent răspuns: galcsb , utilizator 17:01, 5 Decembrie 2013
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma intorc la munca din concediu de maternitate jurescumaria jurescumaria buna ziua! sunt in concediu de crestere copil insa vreau sa ma intorc la munca inainte de implinirea celor doi ani pentru care am concediu. intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionutdediu ionutdediu Sotia mea a optat sa-si ia concediul pentru cresterea copilului pana la varsta de 1 an. Copilul implineste 1 an pe data de 29 mai. Daca am inteles bine, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ali-ami ali-ami Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un rasp,am cerere depusa pt crestere copil pe o perioada de un an,copilul face pe 26 aprilie un an,tatal in ultimile 12 luni ... (vezi toată discuția)