avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Statutul de asigurat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Statutul de asigurat

Buna ziua.Am o problema la care as dori o indrumare: sunt studenta iar acum vreo 2 ani aproximativ am lucrat 2 luni(vara) part-time. De curand am fost la medic si ar fi trebuit sa primesc o reteta gratuita/compensata in baza calitatii de asigurat student dar apar ca fiind asigurat angajat asa ca nu am putut beneficia de gratuitate. Ce ar trebui sa fac ca sa-mi schimb calitatea de asigurat asa cum trebuie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 5 Decembrie 2013
Trebuie sa va interesati daca raportul dvs de munca a incetat. Acest lucru il puteti afla de la ITM sau de la fostul dvs angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicul de familie nu poate elibera reteta compensata cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!revin la d-voastra cu rugaminte sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema:ieri 14.02.2012 m-am mutat de la medicul meu de famile,si azi am ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)
Intrebare suplimentara. Cristi_C Cristi_C sa inteleg ca medicul de familie nu primeste nici o informatie din partea vreunei institutii cu privire la gratuitatea de care dispun, aceasta dovedindu-se ... (vezi toată discuția)