avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Concesionare boxã
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Concesionare boxã

Cum se procedează pentru a compartimenta un spaţiu la subsol pentru a face boxă?
Nu este cine ştie ce loc dar e posibil cu puţină muncă...şi puţină investiţie.
Însă mai apoi aş vrea să ştiu că îmi aparţine şi nu m-am chinuit degeaba.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:05, 5 Decembrie 2013
Subsolul reprezinta parte comuna,
Normele in vigoare prevad conditiile in care spatiul parte comuna poate fi exclusiv utilizat de catre un proprietar,respectiv cazul in care intre asociatia de proprietari si proprietar se incheie contract de inchiriere sau de comodat-cu achitarea de obligatii lunare aferente
Ambele contracte dau dreptul de stricta utilizare de catre proprietar- care nu poate opera modificari asupra spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! cine are dreptul la boxele din subsolul tehnic ... Ganea Petra Ganea Petra Bună Dimineața! Cine are dreptul la boxele din subsolul tehnic al blocului ? Avand in vedere că locuiesc la parter si nu există balcon la parter. Cei de ... (vezi toată discuția)
Aprobari constructie florinpurda florinpurda Am contruit o boxa la subsolul blocului acum2ani si nu am stiut ca imi trebuie vreo aprobare .ce ar trebui sa intru in legalitate. Florin (vezi toată discuția)
Amenajare beci bloc pmeli pmeli Daca vreau sa amenajez in beciul blocului o boxa pentru mine am nevoie de caordul vecinilor? (vezi toată discuția)