avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Procura de reprezentare in Italia
Discuție deschisă în Traduceri

Procura de reprezentare in Italia

Buna ziua. Va rog foarte mult sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: trebuie sa fac o procura de reprezentare la un proces in Italia pe numele unei rude. Procura ar trebui sa ajunga in limba italiana. Care ar fi pasii de urmat? Procura in limba romana, traducere legalizata si apostilare?
Eu sunt din Arad. Pentru apostilare trebuie sa merg neaparat la Bucuresti sau se poate local?
Cu stima,
Gabi.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:52, 5 Decembrie 2013
Intocmiti procura in limba romana la notar, se apostileaza la camera notarilor si se traduce de catre un traducator autorizat dupa care se legalizeaza semnatura acestuia de catre notar.
La notar, pentru intocmirea procurii, veti avea nevoie de copia actului de identitate al persoanei care va va reprezenta prin procura.
Apostila se aplica la camera notarilor in Arad, sau in cea mai apropiata localitate.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila pe hotararea de divort beatlen beatlen Bunaseara, sunt nelamurita in legatura cu apostilarea hotararii de divort. Am obtinut hotararea de divort definitiva si irevocabila la judecatoria sectorului 6 ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Proces partaj giovani giovani Am declaratii ale martorilor in italiana, pentru proces in romania trebuiesc traduse si legalizate in tara?cum se procedeaza?multumesc. (vezi toată discuția)