avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Invocare articol lege sau din cpciv pentru contestare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Invocare articol lege sau din cpciv pentru contestare executare silita

Buna ziua.,Va rog ,ce art de lege sau din noul cod civ prevede ca se poate contesta executarea silita daca impotriva procesului verbal de contraventie care sta la baza executarii silite am facut anterior Plingere contraventionala ,iar aceasta este in curs de judecare .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters305424 , utilizator 16:10, 5 Decembrie 2013
Art. 32 din OG nr. 2/2001 se suspenda aplicarea oricarei sanctiuni complementare in cazul in care inregistram o contestatie impotriva procesului verbal de contraventie pe rolul unei instante de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda adp pentru incalcarea marcajelor in parcare silvia99 silvia99 am primit cea mai stupida amenda posibila si anume pt \\"incalcarea marcajelor\\". mai exact, intr-o parcare in care sunt delimitate locurile cu linii de ... (vezi toată discuția)
Contestație la p.v.c.c rovignete Algiu George Algiu George După ce am făcut contestație la un proces verbal de constatare și contravenție la judecătoria Galați,am primit de la primăria municipiului o somație ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu previas previas Am primit un PV pentru lipsa rovinietei.Ulterior am facut plangere contraventionala in termen legal de 15 zile.Cu toate acestea ANAF a emis somatie si titlu ... (vezi toată discuția)