avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Masina ridicata S6
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Masina ridicata S6

Pentru a 3-a oara imi este ridicata masina in sectorul 6. De fiecare data din jurul blocului in care locuiesc si de fiecare data din motive diferite. De data asta, pentru ca am parcat la mai putin de 25 m de o trecere de pietoni, pe o strada secundara. Am primit doar dispozitia de ridicare si o comunicare in care am precizat datele mele de identificare. Nu exista un proces verbal in adevaratul sens al cuvantului. Trebuie sa ma gandesc la modul de actiune pana luni. Sa merg in contencios pentru a cere anularea dispozitiei? Dar pe aceasta cale nu voi putea recupera prejudiciul. Sa merg in civil...dar va dura mult...sa cer exceptia de nelegalitate a HCL? Daca exista cineva cu experienta pe astfel de spete astept un mic ajutor :P Va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva agentului de politie locala ce a emis o dispozitie de ridicare masina Tirlea Andrei Tirlea Andrei Am terminat de formulat plangerea penala impotriva agentului de politie locala ce a emis dispozitia de ridicare, dispozitie prin care mi-a fost ridicat in mod ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri sparte dupa ce mi-a fost ridicata masina RaduAdriana89 RaduAdriana89 Buna ziua. Acum doua zile mi-a fost ridicata masina pentru ca era parcata neregulamentar, langa o trecere de pietoni. Bun, pe asta am inteleso, am gresit, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala Tirlea Andrei Tirlea Andrei Am de gand sa fac plangere penala impotriva consiliului local sector 6 Bucuresti pentru HCL ce reglementeaza ridicarile auto. Am motive temeinice prin care sa ... (vezi toată discuția)