avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala

Am de gand sa fac plangere penala impotriva consiliului local sector 6 Bucuresti pentru HCL ce reglementeaza ridicarile auto. Am motive temeinice prin care sa invoc nelegalitatea acestui act administrativ normativ. Problema este: pe ce articol ar putea fi incadrata fapta? in zona abuzului in serviciu...daca aveti idee va rog sa-mi scrieti. Pe 9 ianuarie vrea sa fac plangere penala impotriva politistului de la politia locala sector 6, plangere penala impotriva consiliului local, petitie catre avocatul poporului prin care sa-i solicit sa actioneze in instanta pentru anularea HCL sector 6 iar tot saptamana viitoare vreau sa fac plangere contraventionala mpotriva procesului verbal ce a venit intre timp prin posta. Plasarea gresita (in spatiu - a plasat masina ca fiind parcata pe strada Fabricii intersectie cu strada Cetatuia, iar masina mea a fost parcata pe strada Cetatuia, avand si poza in acest sens), constituie cauza de nulitate absoluta? alaturi de acest fap vreau sa invoc si faptul ca nu mi s-a emis pe loc procesul verbal in conditiile in care dispozitia de ridicare mi s-a emis pe loc. Daca ma poate ajuta cineva legat de aceste aspecte, raman recunoscator!!!

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva agentului de politie locala ce a emis o dispozitie de ridicare masina Tirlea Andrei Tirlea Andrei Am terminat de formulat plangerea penala impotriva agentului de politie locala ce a emis dispozitia de ridicare, dispozitie prin care mi-a fost ridicat in mod ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de ridicare autovehicul Andreea Istrate Andreea Istrate Ce variante pot avea pentru a anula o decizie de ridicare a masinii pentru a mi se restitui taxa platita pentru a mi se inapoia/ Masina a fost parcata in ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri sparte dupa ce mi-a fost ridicata masina RaduAdriana89 RaduAdriana89 Buna ziua. Acum doua zile mi-a fost ridicata masina pentru ca era parcata neregulamentar, langa o trecere de pietoni. Bun, pe asta am inteleso, am gresit, ... (vezi toată discuția)