avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se impart datoriile dupa divort ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se impart datoriile dupa divort ?

Buna ziua . In cazul in care exista credite contractate in perioada casatoriei , in care unul dintre soti este debitor iar celalalt codebitor , ce se intampla cu acestea dupa divort ? Cum se impart ratele care mai sunt de achitat ?#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: arhivarul , utilizator 17:05, 5 Aprilie 2009
cine ramane cu bunul ramane sa plateasca ratele in continuare si il va despagubi pe celalat sot pt. partea lui
Iar in cazul creditelor pentru nevoi personale , din care s-au facut imbunatatiri in locuinta , s-a mers in concedii , etc. ?
va sfatuiesc sa va angajati un avocat.
si in cazul acela cu cred. de nevoi pers cu care s-au facut imbunatatiri, cu martori si acte dovediti cine a contribuit la acele imbunatatiri si din ce sursa financiara iar atunci va iesi la iveala cine a facut creditul si unde au mers banii.
Multumesc pentru sfaturi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort impartire credite bancare crisadi crisadi buna ziua Cazul este urmatorul:un divort in urma unei casatorii lungi din care a rezultat un copil - de 23 ani - sotii au 1 credit pt casa in valoare de 50000 ... (vezi toată discuția)
Partaj-- contract credit ipotecar?!!!! ancutub ancutub Buna. Acum 4 ani aprox am contractat un credit ipotecar cu fostul sot, el titular, eu codebitor. Acum un an am terminat divortul, in urma caruia eu m-am mutat ... (vezi toată discuția)
Impartire credite drmon drmon buna ziua, in anul 2014 am facut o refinantare la toate creditele mele si ale sotului. pe aceasta refinantare eu sunt titular iar el e co--debitor. daca ... (vezi toată discuția)