avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anularea incheierii de admitere a executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Anularea incheierii de admitere a executarii silite

”Prin alineatul 3 al art 701, asa cum a fost modificat prin Legea nr. 76/2012, se stabileste ca, dupa inceperea executarii silite, cei interesati sau vatamati pot cere, pe calea contestatiei la executare, si anularea incheierii prin care s-a admis cererea de incuviintare a executarii silite, daca a fost data fara indeplinirea conditiilor legale.” Daca exista deja un proces de Plingere contraventionala deschis anterior incheierii prin care s-a admis cererea de incuviintare a executarii silite pentru acelas proces-verbal de contraventie invocat in executarea silita acest lucru constituie un motiv intemeiat ca incheierea a fost data fara indeplinirea conditiilor legale ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:42, 6 Decembrie 2013
Puteti formula contestatie, executarea se suspanda.
Da, este un motiv intemeiat. Executarea silita este suspendata de drept, nu aveau voie sa faca cerere de executare silita si implicit nu trebuia sa se admita incuviintarea.
Nu trebuie sa faceti contestatie. depuneti la executor certificat de grefa care atesta plangerea contraventionala si daca face vreun act de executare ii faceti plangere penala pentru abuz in serviciu in dauna intereselor persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - cerere de contestatie la regimul de executare gabytza79 gabytza79 Buna ziua,cine poate sa imi spuna si mie cum se face o cerere de contestatie la regimul de executare. Cum se formuleaza si ce motivatii sunt.Un exemplu mi-ar ... (vezi toată discuția)
Cum contest incuvintarea executarii silite?? bvflorin bvflorin Executorul a obtinut incuviintarea executarii silite a unui BO. In paralel se desfasoara un alt proces in recurs la aceasta investire, intru-cat BO-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Clauze in cim. obligatie imposibil de executat. raspundere angajat rkinga198 rkinga198 Ce se poate face in cazul urmator. Angajatul X semneaza la incheierea CIM o clauza prin care se obliga ca in urma angajarii (societate de transport) va ... (vezi toată discuția)